Resultater

Hent dit gavekort


Gratis badminton for alle nye spillere i

Lillerød Badminton  i en måned!

Klubtilbud

 

Indløs dit gavekort i Lillerød Badminton

 

Lillerød Badminton

Få en ny start på sund motion!

Champions

 

LEDER.forendag FUN CUP november 2018

 

PRESSE

 

Læs om stævnet i Allerødnyt.

Læs pressemeddelelsen om 2017/20.   


Badminton Fun Cup 8.-9.november 2018


1.200 elever på 1.-6.klassetrin fra skoler i Allerød har sat hinanden stævne i håndbold og badminton under LEDER.forendag Fun Cup i Lillerødhallerne 5.-9.november. Spillerne vejledes af 300 udskolings-elever, når de afslutter deres LEDER.forendag forløb under stævnet med at coache hvert sit hold.

 

LEDER.forendag Fun Cup Champions november 2018


Tak til NETTO og Lillerød Catering


Tak til   Netto Poppelgården, Allerød for gratis frugt og vand, og til Lillerød Caering, der  serverer sund frokost-sandwich til cost-pris.


Fotograf: LEDER.forendag

Tak til Lillerød Badminton


Tak til Lillerød Badminton for invitationer og  diplomer.

Tak for et vellykket stævne! Super positive tilbagemeldinger fra vores egne elever, også socialt har de fået meget ud af det. Spændende med gymnasieelever som rollemodeller, voksen-nærværet giver noget ekstra. Også fint med kontakten til de andre skoler og det afdæmpede konkurrence-element. Tak for besøget på skolen inden stævnet, så eleverne var forberedt - integreret i idrætsundervisningen. Helhedsindtryk 9 på en 1-10 skala,  Kongevejens Skole vil meget gerne deltage igen! 


Vh Jesper Francke, lærer, Kongevejens Skole


Klassetrin

Dato

Champion

1.klasser

5.november

Håndbold: Læs mere

2.klasser

7.november

Håndbold: Læs mere

3.klasser

6.november

Håndbold: Læs mere

4.klasser

9.november

Lillevang 4C

5.klasser

8.november

Ravnsholt 5B og Lillevang 5B

6.klasser

5.november

Håndbold: Læs mereTorsdag den 15. marts 2018 var rigtig mange 3. klasser samlet i Lyngehallen til kidsvolleystævne for anden gang her i kommunen. Det var som altid en dejlig dag og selve stævnet var planlagt ned i mindste detalje. Efter 3. klasserne var blevet budt velkommen og informeret om dagens kampprogram, blev spilleregler til dagens kidsvolley niveau forklaret på meget pædagogisk vis og ikke mindst synliggjort for alle i form af 2 hold på en bane. Alle spillere var således klædt på til dagens kampe, som forløb hele dagen kun afbrudt af en frokostpause. Med den grundige information og planlægning af dagen, herskede der ingen tvivl hos spillerne, og elever såvel som lærere havde en rigtig god og aktiv dag.


Vh Trylle Jørgensen, lærer

Lillevang Skole, marts 2018


GIV FEEDBACK OG VIND!


VIND KR 406,50 TIL KLASSEKASSEN

 

VI SAMLEDE PLASTIK


VIND KR 406,50 TIL KLASSEKASSEN


Galleri


Allerød LEDER.forendag Fun Cup 5.-9.november 2018


funcup.dk vedligeholdes af LEDER.forendag    -    Brudedalen 9, 3520 Farum    -    Webmaster: Mogens W. Brolin mob 3070 2233 mogens@lederforendag.dk