Feedback

 


Giv os din mening og vind kr 328 til klassekassen!    Frist 3.april.


KÆRE ELEVER, FORÆLDRE OG LÆRERE!

 

Hvad synes du om stævnet? Overskuddet fra salg af frokost-menuen, kr 328, doneres til den klasse, som er flittigst til at give feedback - Èn lodseddel pr. feedback ... Vinderen afsløres HER 4.april.

Torsdag den 15. marts 2018 var rigtig mange 3. klasser samlet i Lyngehallen til kidsvolleystævne for anden gang her i kommunen. Det var som altid en dejlig dag og selve stævnet var planlagt ned i mindste detalje. Efter 3. klasserne var blevet budt velkommen og informeret om dagens kampprogram, blev spilleregler til dagens kidsvolley niveau forklaret på meget pædagogisk vis og ikke mindst synliggjort for alle i form af 2 hold på en bane. Alle spillere var således klædt på til dagens kampe, som forløb hele dagen kun afbrudt af en frokostpause. Med den grundige information og planlægning af dagen, herskede der ingen tvivl hos spillerne, og elever såvel som lærere havde en rigtig god og aktiv dag.


Vh Trylle Jørgensen, lærer, Lillevang Skole, marts 2018
Tak for et vellykket stævne! Super positive tilbagemeldinger fra vores egne elever, også socialt har de fået meget ud af det. Spændende med gymnasieelever som rollemodeller, voksen-nærværet giver noget ekstra. Også fint med kontakten til de andre skoler og det afdæmpede konkurrence-element. Tak for besøget på skolen inden stævnet, så eleverne var forberedt - integreret i idrætsundervisningen. Helhedsindtryk 9 på en 1-10 skala,  Kongevejens Skole vil meget gerne deltage igen! 


Vh Jesper Francke, lærer, Kongevejens Skole, december 2017

 


TAK TIL NETTO   OG   CARSTENS DINER


Igen i år donerede NETTO Lynge frugt, og Carstens Diner serverede en sund frokost-sandwich med rabat til stævne-deltagerne.


 


TAK TIL   MIKASA  OG  SPORTSMATE


Tak til Mikasa og Sportsmate, som har leveret bolde til LEDER.forendag Fun Cup.funcup.dk vedligeholdes af LEDER.forendag    -    Brudedalen 9, 3520 Farum    -    Webmaster: Mogens W. Brolin mob 3070 2233 mogens@lederforendag.dk