Resultater

Klubtilbud

 

Indløs dit gavekort i LUI Volley 

 

Hent dit gavekort


Gratis kidsvolley for alle nye spillere i

LI Volley i en måned!

LUI Volley

Få en ny start på sund motion!


Tak til NETTO og Lillerød Catering


Tak til Netto Allerød for gratis frugt og vand, og Lillerød Caering, der serverede sund frokost-sandwich til cost-pris.
Tak til Allerød Bibliotek for læsekrogen


Allerød Biblioteker var med til Allerød Fun Cup for 1. gang og der mødte vi en masse af kommunens børn. Børnene genkendte vores snurretopstole og skum-byggeklodser fra biblioteket. Vi tilbød børnene et pusterum fra de intensive aktiviteter på kidsvolley-banerne, hvor de kunne sætte sig med bøger, blade og kortspil. Vores badgemaskine var et tilløbsstykke og der blev fabrikeret badges både til børnene selv og deres coaches.

Vh BibliotikareneK*U*B*A Grafisk Værksted - tegnestue


Tak til Zephyr og Christina fra K*U'B*A Grafisk Værksted, som tegnede med børnene alle fem dage.


Se hvem der vandt tegnekonkurrencen om at fortolke LEDER.forendag grundværdierne #Ansvar, #Integritet, #Empati, #Umage og #Vedholdenhed HER.


Tak til Christina og Volleyball Danmark, for deltager-diplomer til alle.PRESSE

 

Læs om stævnet i Allerødnyt.

Læs pressemeddelelsen om 2017/20.   Allerød Kidsvolley Fun Cup Champions 2019


Kidsvolley Fun Cup 11.-15. marts 2019


1.700 elever på 1.-6. årgang fra skoler i Allerød satte hinanden stævne under Kidsvolley  Fun Cup i Lillerødhallerne 11.-15. marts 2019. Spillerne blev vejledt af 450 udskolings-elever, som afsluttede deres LEDER.forendag forløb under stævnet med at coache hvert sit hold.

 


Giv os din mening og vind kr. 388,50 til klassekassen - frist 1.april


KÆRE ELEVER, FORÆLDRE OG LÆRERE!

 

Hvad synes du om Allerød Fun Cup? Værdien af retur-panten, kr 388,50, doneres til den klasse, som var flittigst til at samle plastik og til at give feedback  - Èn lodseddel pr. feedback ... Vinderen afsløres HER 2.april.

Fotograf István Dobronyi/QLICKID.DK

Fotograf: LEDER.forendag


Tak for et vellykket stævne! Super positive tilbagemeldinger fra vores egne elever, også socialt har de fået meget ud af det. Spændende med gymnasieelever som rollemodeller, voksen-nærværet giver noget ekstra. Også fint med kontakten til de andre skoler og det afdæmpede konkurrence-element. Tak for besøget på skolen inden stævnet, så eleverne var forberedt - integreret i idrætsundervisningen. Helheds-indtryk 9 på en 1-10 skala,  Kongevejens Skole vil meget gerne deltage igen! 


Vh Jesper Francke, lærer, Kongevejens Skole


Klassetrin

Dato

Champion

2.klasser

15.marts

Kratbjeg/Engholm 2A

3.klasser

14.marts

Kratbjeg/Engholm 3C

4.klasser

13.marts

Kratbjeg/Engholm 4C

5.klasser

12.marts

Se billedet over tabellen

6.klasser

11.marts

Lillevang


Torsdag den 15. marts 2018 var rigtig mange 3. klasser samlet i Lyngehallen til kidsvolleystævne for anden gang her i kommunen. Det var som altid en dejlig dag og selve stævnet var planlagt ned i mindste detalje. Efter 3. klasserne var blevet budt velkommen og informeret om dagens kampprogram, blev spilleregler til dagens kidsvolley niveau forklaret på meget pædagogisk vis og ikke mindst synliggjort for alle i form af 2 hold på en bane. Alle spillere var således klædt på til dagens kampe, som forløb hele dagen kun afbrudt af en frokostpause. Med den grundige information og planlægning af dagen, herskede der ingen tvivl hos spillerne, og elever såvel som lærere havde en rigtig god og aktiv dag.


Vh Trylle Jørgensen, lærer, Lillevang Skole


KIG I GLEMMEKASSEN


KONTAKT LILLERØDHALLERNE

 

VI SAMLEDE PLASTIK


VIND KR 388,50 TIL KLASSEKASSEN


Galleri - LEDER.forendag Fun Cup 11.-15.marts 2019

 


funcup.dk vedligeholdes af LEDER.forendag    -    Brudedalen 9, 3520 Farum    -    Webmaster: Mogens W. Brolin mob 3070 2233 mogens@lederforendag.dk