Til ledsager 1.klasse

Til SFO ledsagerpersonale


Denne side er til dig, der ledsager en gruppe 1.klasses elever  under Kidsvolley SFO stævnet. Det kan være du er gruppens pædagog.Før stævnet

 

Se referat fra orienteringsmøde torsdag 12.januar:


Man kommer til stævnet som man er! Der er ingen krav til faglig forberedelse eller kvalifikationer for at deltage i stævnet: Det forventes således ikke, at børnene kender kidsvolley-spillet eller reglerne på forhånd. Og det forventes heller ikke, at de ledsagende voksne er idræts-fagligt orienteret.


Men her er lidt tips til de nysgerrige:


  • Introducer REGLERNE for kidsvolley level 0 - Alt gentages fra bunden på stævnedagen.
  • Informer forældre om stævnet, se skabelon til SkoleIntra.
  • Træn kidsvolley med klassen i idrætsundervisningen. Inspiration.
  • Overvej hvordan stævnedeltagerne sættes sammen i hold af 4-6 spillere, gerne på tværs af klasser. Man repræsenterer sin SFO institution, ikke sin skoleklasse.
  • Deltagerne skal medbringe indendørs sportstøj og -sko jfr. sportshallens reglement.
  • Aftal hvem der ledsager børnene:  Hver gruppe af 20 børn ledsages af 1 min. voksen. Mindst én voksen ledsager for hver SFO registreres før stævnedagen HER.
  • Senest umiddelbart efter ankomst i hallen på stævnedagen skal du, som ledsager, fordele eleverne fra din SFO  på hold á 4-6 elever. Du er velkommen til at overveje hold-inddeling på forhånd, men af hensyn til stævneafviklingen kan din SFO blive bedt om at stille med et bestemt antal hold. Hvis du f.eks. kommer med 24 elever, kan du blive bedt om at fordele eleverne på enten 4, 5 eller 6 hold. Den forventede holdinddeling fremgår af deltagerlisten.På SFO stævnet mandag 13.3 kl 14-17:30


Der er lege og underholdning fra kl 14:00 til de først ankomne, mens vi venter på dem der har længst transporttid. Alle er omklædt (indendørs sko til idræt) og registreret kl 14:45.


Der er tid til, at du kan observere dine børn i nye sammenhænge, mens de guides gennem introduktionen og spillet af  deres coach; en 6.klasses elev, som under stævnet afslutter sit LEDER.forendag forløb. Hvert hold af 4-6 spillere fra din SFO får sin egen coach.


Du har opsyn med og støtter dine børn i perioder, når de ikke kan træne og spille med deres coach, f.eks. hvis de skal på toilettet eller hvis de har slået sig og skal trøstes. 


Følgende roller fordeles blandt deltagende voksne senest ved fremmøde på dagen:

  • Kampafvikler/tidtager (Én voksen)
  • Registrering af kampresultater (Én voksen)
  • Tilsyn og opsyn med elever der ikke kan deltage i spillet (alle andre voksne).Jeg glæder mig til at høre fra dig før, under og efter stævnet.


Venlig hilsen

Mogens W. Brolin, mob 3070 2233, mogens@funcup.dk

Stævnekoordinator og stævneansvarlig

 

SFO PROGRAM 13.3.2017


TID       AKTIVITET

 

14:00   De første ankommer til Lyngehallen

14:00   Omklædning og lege med de først ankomne

14:45   Seneste registrering af antal deltagere

15:00   Velkommen, spillet demonstreres, regler forklares

15:15   Mini-turnering: 10 runder med 4 kampe til alle

16:45   Afslutning

17:00   Leg og hygge

17:30   SlutFORÆLDRE AFHENTNING

16:45   Løbende forældreafhentning fra kl 16:00.

Der henstilles til at afhentning starter efter sidste kamp er slut, dvs. fra kl 16:45.LEDER.FORENDAG


6.KLASSER COACHER UNDER SFO-STÆVNETKIDSVOLLEY LEVEL 0

 


funcup.dk vedligeholdes af LEDER.forendag    -    Brudedalen 9, 3520 Farum    -    Webmaster: Mogens W. Brolin mob 3070 2233 mogens@lederforendag.dk