Adoptér-en-klasse

Adoptér-en-klasse

 

100% af tilmeldingsgebyret doneres til dit barns klassekasse


Efter aftale mellem skolerne i Allerød og stævnearrangør doneres hele tilmeldingsgebyret fra disse to stævner til dit barns klassekasse:Donerede midler fremgår af deltagerlisterne nedenfor. Initiativet er et forsøg under Den Åbne Skole, som indbyder til samarbejde mellem skoler, foreninger og erhvervsliv. Adopter-en-klasse aftalen overholder Allerød Kommunes Reklame- og Sponsorpolitik.

Initiativtager: Mogens W. Brolin, mogens@ungpower.dk, mob 3070 2233


Donationer - TEAMball Familie


LIVE FEED FRA TILMELDINGSFORMULAREN

 

Deltagerlisten nedenfor er et uddrag af hele deltagerlisten til TEAMball Familie lørdag 10.marts 2018. Deltagergebyr indbetalt af Holdnavn / Holdkaptajn angivet nedenfor doneres af stævnearrangør til den klasse på den skole der fremgår af tilmeldingen.

Donationer - TEAMball Firma


LIVE FEED FRA TILMELDINGSFORMULAREN

 

Deltagerlisten nedenfor er et uddrag af hele deltagerlisten til TEAMball Firma i torsdag 8.marts 2017. Deltagergebyr indbetalt af Holdnavn / Holdkaptajn angivet nedenfor doneres af stævnearrangør til den klasse på den skole der fremgår af tilmeldingen.www.funcup.dk vedligeholdes af Ung Power    -    Kaalundsvej 50, 3520 Farum    -    CVR-nr 3642189    -    Webmaster: Mogens W. Brolin mob 3070 2233 mogens@ungpower.dk